Прилади для контролю покриттів
- Головна arrow Спектрофотометри
26.04.2024
 
 
Спектрофотометри
Спектрофотометри CM-700d/600d Версия для печати Отправить на e-mail

 cm-700_cm-600_01.jpg

Спектрофотометри CM-700d/600d — це компактні, легкі спектрофотометри вертикального формату з двохлучевою фотометричною сферою, кольоровим ЖК-дисплеєм і функцією бездротового зв'язку Bluetooth®. Спекторофотометр CM-700d / 600d дозволяє перевести вимір кольору на абсолютно новий рівень. Новий дизайн приладу забезпечує простоту вимірювання навіть вогнутих поверхонь. Кольоровий ЖК відображає результати вимірів і дає графічне зображення, і навіть може показувати кольорові пятна об'єктів і зразки вимірів. Можливість передачі даних на ПК. Спектрофотометр CM-600d має вимірювальне вікно з фіксованим діаметром 8 мм.

Продолжение...
 
Спектрофотометр Konica Minolta CM-23d Версия для печати Отправить на e-mail

 

cm23d.jpg

Портативний компактний та легкий спектрофотометр CM-23d призначений для вимірювання, контролю та порівняння кольору пластмас, тканини, шкіри, пофарбованих поверхонь та інших матеріалів в автомобільній, текстильній, радіоелектронній, фармацевтичній, косметичній, харчовій промисловостях тощо.

Використання ксенонової лампи дозволяє розміщувати прилад у різних площинах поверхні зразка. Ергономічний корпус забезпечує точне та швидке позиціонування при вимірюванні цільового кольору.

Спектрофотометр може виконувати одночасні вимірювання з блиском (SCI) і без блиску (SCE), що знімає необхідність зміни установок приладу і положення зразка.

Великий кольоровий РК-дисплей забезпечує комфортне перегляд результатів вимірювань у вигляді чисельних значень або спектральних графіків.

 

Продолжение...
 
 
^^^ ^^^
company.pngkrautkramer.pngkruss.png
 

developed by vladimir.malyk@gmail.com