Прилади для контролю покриттів
- Головна arrow Абразіометри arrow Taber Elcometer 5135/5155
20.04.2024
 
 
- Головна
Товщиноміри покриттів
Адгезиметри
Блискоміри
Термогігрометри
Профілометри
Дефектоскопи покриттів
Стійкість до деформації
Elcometer 550
Контроль бетону
Гріндометри
Твердоміри покриттів
Абразіометри
Віскозіметри
Апплікатори
Контроль чистоти поверхні
Ультразвукові товщиноміри
Ультразвукові дефектоскопи
Спектрофотометри
- Карта сайта
- Контактна інформація
Связанные ссылки
Taber Elcometer 5135/5155 Версия для печати Отправить на e-mail

 5155_taber.jpg

Абразіометр Taber є промисловим приладом, що використовується для визначення стійкості до зношування та стирання керамічних матеріалів, пластиків, металів, шкіри, гуми, а також пофарбованих, лакованих поверхонь та поверхонь з гальванічним покриттям.

Ротаційний абразіометр Taber Elcometer поставляється у двох версіях: з однією тестуючою або з двома головками, що тестує, що дозволяє користувачеві одночасно проводити порівняльні випробування двох однакових або різних матеріалів. Для випробувань невеликих та вигнутих зразків поставляється лінійний абразіометр Taber 5750.

  Абразіометр Taber є промисловим стандартом, що використовується для визначення стійкості до зношування та стирання керамічних матеріалів, пластиків, металів, шкіри, гуми, а також пофарбованих, лакованих поверхонь та поверхонь з гальванічним покриттям.

Процедури випробування на стійкість до прискореного зносу з використанням абразіометрів Taber Elcometer містяться у більшості міжнародних та національних стандартів, таких як ASTM, ISO, TAPPI, DIN, а також у стандартах виробництва автомобілів у всьому світі. Ротаційний абразіометр Taber Elcometer поставляється у двох версіях: з однією тестуючою або з двома головками, що тестує, що дозволяє користувачеві одночасно проводити порівняльні випробування двох однакових або різних матеріалів. Для випробувань невеликих та вигнутих зразків поставляється лінійний абразіометр Taber 5750. Стандартна версія приладу дозволяє випробовувати зразки товщиною до 6,35 мм. При використанні додаткових адаптерів товщина зразків, що випробовуються, може досягати 40 мм. Для абразіометрів Taber Elcometer поставляється великий набір абразивних кіл та аксесуарів для симуляції реальних умов зношування.

 


 
< Пред.
 
^^^ ^^^
company.pngkrautkramer.pngkruss.png
 

developed by vladimir.malyk@gmail.com